Menu

FunghiClear

FunghiClear met Manuka Olie

Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie gewonnen wordt. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmel remmende werking van Manuka Olie als zeer sterk beoordeeld wordt. Een nog bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft.

FunghiClear:

Is een natuurlijke spray die schimmelgroei remt;
– Kan ook worden gebruikt bij kalknagels indien deze worden veroorzaakt door schimmels;
– Kan tevens gebruikt worden om de schoenen te reinigen;
– Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor   overlast zorgen.
– Bevat verder natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goed conditie te brengen en daarmee nieuwe       overlast voorkomen;
– Is te gebruiken als deodorant bij overmatig zweten van de voeten

–          Funghi Clear   € 17,80

MuscleClear:

Is een nieuw ontwikkeld product voor uitwendige toepassing voor spier- en gewrichtsklachten. MuscleClear kent een kortdurend en een langdurend effect. Door koeling en daarna het verspreiden van een aangename warmte wordt de pijnbeleving direct positief beïnvloed. Het bestanddeel Glucosamine ( Glucosamine is een stof die voorkomt in de synoviale ruimte rondom de gewrichten) is verantwoordelijk voor het langdurige effect.
Glucosamine zorgt voor meer bewegelijkheid van de gewrichten.

– Bevordert de bloedcirculatie
– Afbraakproducten in de spieren worden sneller afgevoerd zodat spieren weer goed kunnen functioneren
– Pijnklachten als gevolg van zwellingen nemen af
– Heeft een sterk verkoelende werking op de aangedane plek
– Heeft een werking die diep doordringt in het weefsel
– Gaat oedeemvorming tegen
– Bevordert weefselherstel

–      MuscleClear     € 17,80

  SudorClear:

Effectieve spray tegen transpiratie geur van o.a. de voeten en de schoenen   Veel mensen hebben last van overmatig zwetende en geurende voeten. Dit wordt veroorzaakt door afstervende microben die hun geur afgeven als zij niet verwijdert worden. Men zegt wel een dat alleen oud zweet stinkt en nieuw zweet dus niet. SudorClear is een unieke voet deodorant die u helpt deze geurtjes op eenvoudige wijze te bestrijden .
De schoenen zijn een vergaarbak voor microben omdat die normaliter niet gereinigd worden aan de binnenkant. Het onderhouden van schoenen aan de buitenkant wordt nog wel gedaan omdat we dit zien en een deel is van ons uiterlijk. Slechts in uitzonderlijke gevallen gaan we ons druk maken over de binnenzijde van onze schoenen. Pas als de geur echt niet meer te harden is willen we daar iets aan doen. Met SudorClear is dat een koud kunstje!

Deodorant voor uw voeten. SudorClear is een spraybare voetdeodorant, die zowel op de voeten als in de schoenen kan worden toegepast. Het neemt ongewenste geurtjes weg die worden veroorzaakt door het afbreken van producten die in het zweet voorkomen. Het neemt ook geurtjes weg die door bacteriën en schimmels worden veroorzaakt.
Schoenen zijn een goede schuilplaats voor bacteriën en schimmels en andere microben. SudorClear kan veilig worden aangebracht aan de binnenkant van de schoen. Hierdoor wordt het milieu van de schoen onaantrekkelijk voor microben. Bovendien haalt SudorClear nare geurtjes uit schoenen weg.
– Bestrijdt de geur van overmatig transpirerende voeten;
– Neemt ongewenste geuren weg bij de schoenen.
– Kan ook worden gebruikt om schoenen te reinigen;
– Maakt het milieu van de schoen onaantrekkelijk voor microben;
– Beschadigt het weefsel van de schoenen niet en is onzichtbaar.

–       SudorClear   € 17,80

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Pedicure en Schoonheidssalon Josje? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0) 6 – 54 64 37 90 of

Ga naar contact