Menu

Minilift

De Mini Lift behandeling is een cosmetisch liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de micro circulatie aangezet, waardoor een betere huiddoorbloeding ontstaat. De huid is in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien. De Mini Lift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is. In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking.

Al na één behandeling is het verschil duidelijk zichtbaar en voelbaar! Binnen de grenzen van de mogelijkheden van een niet-chirurgische cosmetische behandeling brengt de Minilift een spectaculaire verbetering. Voor thuis gebruik zijn er producten ontwikkeld die de MiniLift behandeling ondersteunen.

De MiniLift behandeling is los en in kuurvorm te boeken voor een optimaal resultaat.

Een uitgebreide folder met informatie is verkrijgbaar in de salon.

Enkele minilift behandeling€   60,00
Kuur 5x€ 260,00
Kuur 10x€ 495,00

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking over Pedicure en Schoonheidssalon Josje? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar +31 (0) 6 – 54 64 37 90 of

Ga naar contact